Få fingrene i leret og fremstil selv kakler til dit drømmeprojekt

Workshop i fremstilling af kakler til fx. dit køkken, et nyt havebord, et bakkebord eller vandspejlsbassiner i zink – eller kobberbakker

Længe har jeg pønset på at lave en workshop i fremstilling af kakler.

Mange har efterspurgt det, og kursisterne på sidste kursus ligefrem plagede om det, sååå nu er det vist på tide. Det er med kort varsel, at jeg skruer dette kursus ind i forårets sikkert stramme program, men jeg kom til at love det…;)

På kurset fremstiller du kakler som du kan bruge til at opsætte på en væg, fx. i dit køkken.

lægge i kobber – zinkbakker

måske til et af de nye bakkeborde


eller du har også mulighed for at gå i gang med et store projekt og lave kakler til en plantetrappe

eller et havebord

ja, der er uendelig mange muligheder.

De nye bakkeborde tror jeg bliver et hit. Det er fleksibelt og oplagt til drivhuset, terrassen og udekøkkenet. Eller måske som sidebord ved sofaen eller et lille afsætningsbord i køkkenet. 

Kurset er som udgangspunkt 2 dage med et par ugers mellemrum. Det er realistisk at kunne nå at lave omkring 30-50 kakler, naturligvis alt efter hvor hurtigt du arbejder, og om de skal dekoreres eller være ensfarvede.

Hvis du er ambitiøs og vil lave kakler til flere eller / store projekter, kan du vælge at tilmelde dig alle 4 kursusdage til reduceret pris.

Datoer:

1. Kursusdag Lørdag den 22/4 eller søndag den 30/4

og

2. Kursusdag Lørdag den 13/5 eller lørdag den 20/5
alle dage fra kl.10-16.

Det vil sige at du kan frit vælge om 1. Kursusdag skal være den 22/4 eller 30/4 og ligeledes vælger du om 2. Kursusdag skal være den 13/5 eller 20/5. Jeg ved foråret er en travl tid for de fleste, og vi har alle mange planer, derfor sætter jeg kurset op med så stor fleksibilitet som muligt.

Hvis du har helt andre drømme om hvad dine kakler skal bruges til og har brug for rådgivning, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig med planlægningen.

Jeg lover dig 2 (eller 4) kursusdage, hvor du:

  1. Udlever dine drømme om at være (mere) kreativ
  2. To (eller 4) skønne dage, med både fordybelse og masser af hyggeligt samvær
  3. Møder andre kreative mennesker
  4. Får smukke kakler med hjem til hus/have
  5. Får god kaffe/te og hjemmebag

Se flere detaljer om kurset og priser på bakker og borde her.

Pris

Pris for to kursusdage: 1.500,-
Pris for alle 4 kursusdage:  2.500,-

Hertil må påregnes udgifter til materialer.

For at sikre dig en plads på kurset, skal du:

  1. Sende mig en mail på mail@byhellenoerby.com senest 14/4  I mailen skal du oplyse hvis du ønsker at bestille bakker, bordstel eller bakkebord hos mig, så jeg kan reservere/bestille det til dig. Husk at skrive navn, adresse og telefonnr. i din mail.Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om noget eller har brug for at vende særlige ideer og ønsker med mig.
  2. Indbetale kursusgebyret senest 17/4 på konto:
    regnr: 5376 kontonr: 0000242186 eller mobilpay 50919593. Husk at skrive dit navn, så jeg ved hvem du er.
  3. Husk også at skrive hvilket kursusdage du vil deltage i.

Ja, tak, jeg vil gerne med på kurset. Jeg vil gerne have en plads på kurset.

Når jeg har fået din tilmelding på mail, og du har indbetalt kursusgebyret, er du tilmeldt kurset, og jeg sender dig din faktura og de sidste praktiske informationer vedr. kurset.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Hvad sker der hvis jeg alligevel bliver forhindret?

Ved afbud: Send en veninde eller du kan konvertere dine penge til et køb i min shop eller deltage i et kommende kursus.

Jeg glæder mig til at åbne døren til mit værksted, og invitere indenfor til 2…eller 4 sjove og kreative dage. Jeg ELSKER at lave kakler og især når de er færdige at lægge dem op i smukke kombinationer. Det er SÅ sjovt.

Jeg håber at vi ses!

Kærlig hilsen

Helle

P.s.: Besøg værksted og butik i påsken

Jeg holder åben i påsken på lørdag den 15/4 og på søndag den 16/4 begge dage fra kl .11-16. Har du andre planer  i weekenden, er du velkommen på et andet tidspunkt, jeg er hjemme det meste af påsken. Kontakt mig for en sikkerhed først så du ikke kører forgæves.

Ring mig op på 50919593 eller send en mail mail@byhellenoerby.com.

Du kan også kikke forbi shoppen i cyperspace, hvor du let og sikkert kan købe botanisk brugskunst og gavekort.

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, Kakler, Nyhedsbreve. Bogmærk permalinket.